Депутатка Міськради розповіла про нагальні потреби херсонської тероборони

25 Лютого 2022, 14:16

Депутатка Міської ради Херсона Оксана Погомій під час прямого ефіру на своїй сторінці у Facebook перерахувала речі, які нагально потребує херсонька тероборона вже сьогодні.

Зараз ми збираємо допомогу для тероборони, для прикордонників, для тих, хто нас відвойовує. Що потірбно? Ми збирали і будемо збирати продукти та медикаменти. Бо не було нічого взагалі, і зараз ми почали збирати. Зараз вже частину відвезли. Підключились небайдужі люди та депутати.

Продукти зараз потрібні лише ті, що можна буде одразу з’їсти. Зараз хлопці там воюють. Їм потрібно щось таке, щоб вони з’їли і у них була енергія. Це – горішки, родзинки, курага, шоколадні батончики. Люди несуть ковбасу та сир. Це, звісно, можна. Також потрібен хліб, адже з хлібом у місті перебої. Ми приймаємо все. Єдине прохання – не несіть продукти у скляній тарі. 

Також потрібні вологі серветки, антисептики, ліки. Дуже багато треба ліків.

Зараз ми відправили на шпиталь цілу машину допомоги з молочкою та крупами.

В Херсонській Міській раді також зазначають, що наразі найнеобхіднішими речами для херсонської терборони є продукти та ліки.

“У міськраді розміщений пункт збору медикаментів та продуктів харчування для підрозділів територіальної оборони. Їжа – енергетичні батончики, сухофрукти, горіхи, печиво, шоколад, порізаний хліб – все, що не потребує додаткової обробки й надає сили.
Вода: якщо не має змоги придбати питну – підійде з крану, головне – щоб вона була.
Медикаменти: анальгетики, обезболюючі, активоване вугілля, корвалол, нашатир, стерильні бинти та вата.
Для поранених з шпиталю: трикотажні футболки й шорти”, – йдеться в повідомленні.