Поліцейські встановлюють обставини побиття депутата Херсонської міськради

02 Січня 2022, 15:36

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Вчора, 01 січня, близько 16:10 на спецлінію «102» зателефонував 52-річний житель обласного центру. Він розповів, що троє невідомих громадян по вул. Тарле спричинили заявникові тілесні ушкодження. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

Потерпілий, який є депутатом міської ради, розповів поліцейським, що він із двома товаришами йшли по дорозі між багатоповерхівками. У цей час із балкону одного з будинків троє невідомих громадян почали кидати петарди. На цьому грунті між групами чоловіків виникла словесна перепалка. Згодом невідомі наздогнали на вулиці депутата з його товаришами. Конфліктна ситуація продовжилася, в результаті чого депутат отримав кілька ударів по обличчю, після чого нападники зникли у невідомому напрямку.
Як розповів заступник начальника Херсонського райуправління поліції Андрій Коршун, в ході слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили особу одного з трьох невідомих, причетних до побиття потерпілого. Наразі вживаються заходи по встановленню його місцезнаходження та доставлення в райуправління поліції.
Нині в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Триває досудове розслідування.