Херсонська міськрада заплатила газеті “Гривна” 50 тисяч гривень за висвітлення своєї роботи

11 Січня 2022, 13:22

Виконком Херсонської міської ради продовжує витрачати бюджетні кошти на висвітлення діяльності міської ради та міського голови у друкованих засобах масової інформації. Цього разу 49 996 гривень отримало приватне підприємство «КОМПРОМІС-МЕДІА» за розміщення відповідних матеріалів у газеті «Гривна. Суботній випуск».

Відповідну закупівлю розміщено на Прозоро.

За ці гроші, згідно з підписаним договором, «Гривна. Суботній випуск» зобов’язується розміщати на своїх шпальтах офіційні документи міськради, дані про соціально-економічний розвиток міста та акти органів місцевого самоврядування. Цікаво, що договір було підписано 23 грудня, а датою його закінчення заначено – 31 грудня, тобто, виконати роботи з розміщення відповідної інформації за цією закупівлею «КОМПРОМІС-МЕДІА» мали протягом тижня. 

Враховуючи, що газета «Гривна. Суботній випуск» виходить раз на тиждень – 50 тисяч гривень це видання отримало лише за один випуск. 

Цікаво, що минулий договір на таку ж суму та такі ж послуги було підписано виконкомом та «КОМПРОМІС-МЕДІА» 1 грудня 2021. Тобто, ПП «КОМПРОМІС-МЕДІА» отримало у грудні 2021 року майже 100 тисяч гривень за висвітлення діяльності міської влади Херсона.