За постріли у бродячих собак суд на Херсонщині покарав чоловіка “усними зауваженнями”

03 Грудня 2021, 14:14

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Суддя Скадовського районного суду Херсонської області Максим Клімченко звільнив чоловіка від адміністративної відповідальності за постріли у бродячих собак з пневматичної зброї. Суд обмежився усним попередженням.

Про це йдеться у рішенні Скадовського районного суду. 

“02.11.2021 року, близько 12:30 години, підозрюваний, знаходячись по вулиці  Металургів в смт. Лазурне Скадовського району, перебуваючи в громадському місці, здійснював постріли з пневматичної рушниці по бродячим собакам та висловлювався грубою нецензурною лайкою на адресу перехожих. Таким чином, своїми діями чоловік порушував громадський порядок та спокій громадян, чим скоїв дрібне хуліганство та вчинив правопорушення.

Чолові у судовому засіданні підтвердив викладені у протоколі про адміністративне правопорушення обставини, вину визнав, розкаявся та просив суворо не карати”, – йдеться в судовому рішенні.

Вислухавши пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності та вивчивши матеріали справи, протокол про адміністративне правопорушення та  враховуючи ставлення останнього до вчиненого, суд вважає можливим, на підставі статті 22 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, звільнити чоловіка  від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Раніше повідомлялось, що на Херсонщині директора підприємства підозрюють у викраденні коштів, призначених на ліквідацію підтоплення.