У Новій Каховці витратять 530 тисяч гривень на послуги перевезення посадовців

05 Грудня 2021, 14:17

Фото: IPC-Херсон.

Згідно з інформацією, розміщеною на “ПРОЗОРО”, Виконавчий комітет Новокаховської міської ради уклав договір з КП Новокаховське пасажирське комунальне підприємство “Автоцентр” на перевезення посадових осіб. Сума закупівлі склала 529 968 гривень.

Торги двічі скасовувались через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, тому в цьому випадку було застосовано переговорну процедуру закупівлі. Договір було підписано з Новокаховським “Автоцентром”, що не тільки забезпечує транспортом місцевих можновладців, а й здійснює торгівлю похоронним приладдям

В договорі указано, що КП “Автоцентр” має надати послуги з перевезення до 31 грудня 2021 року. Крім того, договір складено на річну вартість перевезення та його сума може бути зменшена в залежності від реального фінансування видатків.

Також в додатку до договору зазначена вартість одного кілометра перевезень. Вона становить 10 гривень 86 копійок за кілометр.  Тобто, за повну суму закупівлі новокаховські посадовці можуть проїхати 48800 км, що більше окружності Землі.

Здійснюються перевезення новокаховських посадовців автомобілями SKODA OCTAVIA.