В Херсоні шахрайка залишила 82-річного пенсіонера без 70 тисяч гривень заощаджень

11 Грудня 2021, 13:29

Нещодавно в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 83-річного мешканця обласного центру. Пенсіонер розповів, що до нього додому прийшла невідома жінка, яка представилась дружиною його племінника.

Про це повідомляють в Поліції Херсонської області. 

Жінка почала жалітися, що його племінник має велику заборгованість та їм терміново потрібні гроші, щоб перекрити частину боргів. Чоловік пішов в одну із кімнат та виніс пакет з грошима. Він відрахував 10 тисяч гривень та передав незнайомці.

Потім вони вийшли на вулицю, аж раптом гостя повідомила, що забула в квартирі свій мобільний телефон й швидко пішла його забирати. А коли чоловік провів свою гостю і повернувся додому, побачив, що з пакета зникли усі його заощадження – 70 тисяч гривень, 130 Євро та 150 доларів США.

Поліція Херсонщини звертається до громадян! Єдиним надійним захистом від шахраїв є ваша пильність та обачність. Попередьте про ці випадки своїх батьків, родичів, сусідів літнього віку, людей, які проживають самотньо, особливо у сільській місцевості. Зверніть їх увагу, щоб вони ні в якому разі не впускали до своїх осель незнайомців та не передавали свої кошти стороннім особам.

Якщо ви зустрінетесь з такими особами одразу поінформуйте дільничного офіцера поліції або телефонуйте за номером «102».