У Херсоні під потягом загинув молодик, котрий не почув його наближення через навушники

21 Грудня 2021, 16:39

Подія сталася вчора, 20 грудня. В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в обласному центрі на залізничному шляху промислового значення локомотив смертельно травмував чоловіка. Наразі обставини пригоди розслідують слідчі обласного главку поліції.

Про це повідомляють в Нацполіції.

Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, близько 13:50 в поліцію зателефонував диспетчер «Херсон Порт». Він повідомив, що на 7 км залізничному перегону «Херсон – Херсон Порт» вантажний потяг переїхав невідомого чоловіка. Потерпілий від отриманих травм помер на місці пригоди.

На місці події 52-річний машиніст пояснив поліцейським, що транспортував завантажені вагони з боку залізничного мосту через р. Кошова в напрямку річкового вокзалу. В районі автомобільного мосту до мікрорайону «Корабел» керманич помітив, що попереду вздовж колій рухається чоловік. Машиніст почав гальмувати та подавати звуковий сигнал. Проте пішохід не реагував. А потім раптово почав переходити через рейки. В результаті локомотив здійснив наїзд на пішохода. Як з’ясувалося, загиблий, яким виявився 21-річний житель Херсона, перебував в цей час у навушниках.

За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту».

Проводяться необхідні слідчі дії.

Також поліція просить можливих свідків та очевидців пригоди зателефонувати за номером (095) 34-63-251 (старший слідчий Віталій Фур) або повідомити подробиці на спецлінію «102».