На Херсонщині поліцейські запобігли самогубству

06 Грудня 2021, 13:10

В Олешках поліцейські запобігли самогубству чоловіка, який хотів стрибнути з мосту через Дніпро.

Про це повідомляють в Поліції Херсонської області.
35-річний житель міста Олешки після сварки зі співмешканкою намагався вчинити самогубство, стрибнувши з мосту через річку Дніпро. На щастя, поліцейські встигли вчасно і відмовили чоловіка від непоправного вчинку.
4 грудня приблизно о 15:30 в поліцію міста Олешки зателефонував місцевий житель. Він повідомив, що його друг виклав пост з фото у соцмережі, що збирається стрибнути з мосту через річку Дніпро. За лічені хвилини на місце під’їхали працівники сектору реагування Олешківського відділення поліції. Правоохоронці побачили чоловіка, який стояв біля перил мосту та почали з ним перемовини. Громадянин був у пригніченому стані і пояснив, що посварився зі співмешканкою, тому хотів звести рахунки з життям.
Як повідомив начальник відділення поліції №2 (м. Олешки) Вадим Ковальчук, працівники поліції кілька хвилин розмовляли з чоловіком, заспокоїли його, запропонували зателефонувати його рідним та повернутися у місто. Чоловік погодився і разом з поліцейськими поїхав до відділення поліції, де на нього вже чекали рідні. Всі разом розмовляли з чоловіком, переконували, що будь-які проблеми можна вирішити, що життя – найцінніше і обіцяли завжди його підтримувати у складний час. Чоловік пообіцяв більше не думати про самогубство, після чого рідні забрали його додому.