Мешканка Херсонщини віддала псевдоворожці 83 тисячі гривень

02 Грудня 2021, 12:58

Мешканка Мирненської територіальної громади по телефону «залагодила» всі свої сімейні негаразди, але віддала за це ворожці усі свої заощадження. Однак, знахарка виявилася шахрайкою. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження та наразі встановлює особу зловмисниці.

Про це повідомляють в Нацполіції.
В середині листопада у стрічці новин однієї із соціальних мереж 35-річна заявниця натрапила на рекламу надання послуг з ворожіння. Жінка перейшла за вказаним посиланням, після чого почала переписуватися з невідомою жінкою на ім’я Єлизавета.
В ході переписки «ворожка» попрохала номер мобільного телефону клієнтки і одразу зателефонувала їй.
Під час розмови Єлизавета повідомила потерпілій, що в її житті будуть сімейні негаразди, але вона зможе допомогти клієнтці їх уникнути і попрохала перерахувати за свої послуги 2 тисячі гривень на банківську картку.
Загалом за два тижні спілкування жінка перерахувала псевдо-ворожці майже 83 тисячі гривень. А коли зрозуміла, що її ошукали, потерпіла звернулась в поліцію.
Будьте обачними! Ні в якому разі не повідомляйте конфіденційну інформацію щодо Ваших банківських рахунків тощо. стороннім особам!