Керівник із розвитку електронних послуг Мінцифри відвідає Херсонщину з робочим візитом

01 Грудня 2021, 11:45

Фото: ХОДА.

Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України, перебуватиме на Херсонщині з робочим візитом 3 грудня.

Про це повідомляють в ХОДА.

Пан Банік лекцію для студентів херсонських вишів, перевірить роботу пунктів команди підтримки “Дії” на Херсонщині, а також поспілкується із представниками регіональних ЗМІ.

Детальна програма: 

  • 15:00 – 15:45 – зустріч зі студентами у Херсонському державному університеті. Тут він прочитає лекцію на тему “Цифрова держава: сервіси та можливості Дії”;

  • 15:55 – 16:10 – відвідування центру Команди підтримки Дії в ТРЦ Fabrika;

  • 16:30 – 16:50 – ознайомлення та спілкування з Командою підтримки Дії у відділі електронної бібліотеки імені Олеся Гончара.

Після перевірки роботи пункту в ТРЦ Fabrika (поблизу центру масової вакцинації) о 16:10 Мстислав Банік спільно з заступником голови ОДА з питань цифрового розвитку Херсонщини Павлом Куликом проведе пресконференцію.

Він розповість про мету створення пунктів офлайн-допомоги, зручність отримання СOVID-сертифікатів у Дії та відповість на нагальні питання ЗМІ.

Також журналісти зможуть першими дізнатися подробиці щодо запуску нових соціальних послуг на порталі “Дія”, які були представлені 29 листопада в рамках Online Summit. А саме: субсидії, призначення та перерахунок пенсій, довідки про трудовий, страховий стаж, довідку про доходи пенсіонера та витяг з реєстру застрахованих осіб.

Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до заходу!  

Додамо, що проєкт запуску пунктів Команди підтримки Дії по всій Україні  реалізований Мінцифрою спільно з регіональними командами цифровізації України за допомоги «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується ПРООН за підтримки Швеції, та за підтримки Програми EGAP Фонду Східна Європа, що фінансується урядом Швейцарії.

Раніше повідомлялось, що у портал “Дія” ввели функцію оформлення пенсій.