В зоні ООС загинула військова з Херсонщини

10 Листопада 2021, 11:51

В зоні проведення операції об’єднаних сил загинула молодша сержантка 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка Тетяна Алхімова з Херсонщини.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив колишній військовий, волонтер Сергій Цигіпа.

Тетяна АЛХІМОВА народилась у 1997 році в с. Козачі Лагері.
У 2019 році отримала вищу освіту у Херсонському державному університеті – ступінь вищої освіти “бакалавр” за напрямком підготовки “туризм”.
Була призвана на військову службу Каховським ОМВК Херсонської області. У Збройних Силах України – з 16 серпня 2019 року у 57-й ОМПБр. Спочатку на посаді радіотелефоніст, згодом була переведена на посаду зовнішній пілот (оператор).
Останнє місце служби – командир відділення безпілотних авіаційних комплексів взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти 57-ї ОМПБр імені Костя Гордієнка.
6 листопада під час виконання бойового завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил на Луганщині Тетяна отримала кульове поранення несумісне з життям.
Прощання із загиблою відбудеться за місцем проживання її рідних – у Козачих Лагерях 10 листопада об 11:00. Поховання того ж дня о 13:00 на кладовищі у Новій Каховці, на Алеї Слави.