В ХОДА закуплять сувенірів майже на 40 тисяч гривень

18 Листопада 2021, 18:43

В Херсонській обласній державній адміністрації провели закупівлю партії  подарунків та сувенірів. Загальна сума тендеру склала 38 550 гривень.

Про це йдеться на Прозоро. 

Переможцем торгів став ФОП  АЛЄФЕРКО ТЕТЯНА ГРИГОРІВНА. Підприємець має до кінця 2021 року надати ХОДА 100 одиниць подарункової продукції, серед якої 98 рамок для грамот різноманітного розміру та 2 картини олійними фарбами. Вартість рамок – від 315 до 375 гривень, картини ж “Очаківська брама” та “Набережна” обійдуться обласному бюджету по 3 тисячі гривень кожна.

ФОП АЛЄФЕРКО вже співпрацював з державними органами Херсонщини. Так, у вересні цього року ХОДА закупила у цього ж підприємця 35 сувенірних пакетів на суму 1050 гривень. А ось 13 ручок з написом “Херсон” обійшлись вже міському бюджету у 2020 році в 975 гривень.

Згідно з публікацій на сторінці ХОДА у Facebook, рамки для нагород вже активно використовуються Головою державної адміністрації та його заступниками. Так, за перші два тижня з моменту презентації нового очільника області в адміністрації вже встигли: нагородити представників “культурно-мистецького середовища”;

вручити подяки представникам ЗМІ, що допомагали Геннадію Лагуті під час передвиборчої кампанії на 184 окрузі;

та відзначити херсонських спортсменів.