Рятувальники ДСНС ліквідували пожежу на хлібзаводі у Новій Каховці

27 Листопада 2021, 13:44

Фото: ГУ ДСНС України в Херсонській області.

Рятувальна служба ДСНС ліквідувала пожежу, що сталась учора в місті Нова Каховка. Складське приміщення хлібзаводу, котре не використовувалось у виробничому процесі, загорілось.

26 листопада о 12:45 на номер Служби 101 м. Нова Каховка надійшло повідомлення, про виникнення пожежі на території хлібзаводу по вул. Торговій. За викликом виїхали рятувальники 11-ї ДПРЧ м. Нова Каховка, 13-ї ДПРЧ м. Каховка та 6-ї ДПРЧ м. Берислав.
По прибуттю вогнеборці встановили, що сталось загорання дерев’яних піддонів в одноповерховому приміщенні. Дане приміщення не використовувалось у виробничому процесі, але там проводились технічні роботи.
Локалізувати пожежу вдалось о 13:30, повністю ліквідувати о 14:42 на площі 500 кв. м. На місці події працювало 5 одиниць техніки та 24 чол. особового складу.
Ймовірна причина загорання – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електрошліфувальної машини (болгарки). Постраждалих, на щастя, немає.

 

Фото: ГУ ДСНС України в Херсонській області.

В Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки». Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події.