Новообраний голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута відвідав КПВВ “Каланчак”

02 Листопада 2021, 13:08

Фото: ХОДА.

2 листопада голова Херсонської обласної державної адміністрації Геннадій Лагута перебуває у Скадовському районі із робочим візитом. Очільник області разом із своїм заступником Павлом Куликом, головою Херсонської обласної ради Олександром Самойленком та головою Скадовської РДА Михайлом Павлішем побували на КПВВ «Каланчак», де оглянули умови роботи сервісної та режимної зон пункту в’їзду-виїзду.

Поо це повідомляють в ХОДА.

Геннадій Лагута зазначив, що громадяни, які вимушені перетинати тимчасову адмінмежу через КПВВ мають отримувати зручні та комфортні адміністративні послуги, – це важливе завдання для Херсонської облдержадміністрації. Для цього у 2020 році було відкрито Центр надання адмінпослуг. Він знаходяться безпосередньо біля пункту перетину тимчасової адмінмежі та оснащений всім необхідним обладнанням, що дозволяє надавати послуги європейського рівня. Роботу ЦНАПу продемонстрували представникам проєкту ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», які наразі перебувають на Херсонщині.

Для того, аби скористатися адмінпослугами мали змогу люди, якi зa cтaнoм здopoв’я нe можуть самостійно цього зробити, у ЦНАПі працює «Мобільний кейс». Окрім того, один раз на тиждень у центрі можна отримати безкоштовні юридичні консультації, а також працює «вайбер-помічник».

Геннадій Лагута запевнив, що обов’язково відвідає кожний ЦНАП області, аби побачити умови їх роботи та у разі потреби посприяти у вирішенні проблемних питань.

Фото: ХОДА.

Раніше повідомлялось, що Геннадій Лагута став новим очільником ХОДА.