На Херсонщині водій збив неповнолітнього велосипедиста

29 Листопада 2021, 12:26

27 листопада, на автодорозі між населеними пунктами Залізний Порт та Приморське сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав неповнолітній велосипедист. На теперішній час встановлюються усі обставини ДТП. Поліція просить можливих свідків зателефонувати на спецлінію «102».

Про це повідомляють в Нацполіції. 

Як повідомив начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту обласного главку поліції Дмитро Думанський, близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення, що на автодорозі неподалік від с. Приморське сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим неповнолітнім велосипедистом. Як з’ясувалося, 32-річний водій автомобіля «Рено Кенго» на під’їзді до с. Приморське здійснив наїзд на 12-річного велосипедиста.
За словами водія транспортного засобу, він рухався в напрямку населеного пункту. Попереду на велосипеді посеред дороги рухався малолітній велосипедист. Водій вирішив обігнати велосипедиста, однак останній у цей час раптово виїхав ліворуч і в результаті автомобіль здійснив зіткнення з велосипедом.
Внаслідок ДТП хлопчик був госпіталізований до лікарні. За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України.
Під час освідування водія щодо наявності в його крові алкоголю прилад надав негативний результат.
З метою всебічного та неупередженого розслідування поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером (095) 277-12-95 (чергова частина відділення поліції м. Гола Пристань) або «102».