Херсонські підприємці успішно презентували свою продукцію на “Схід-Експо 2021”

16 Жовтня 2021, 12:31

Фото: ХОДА, Схід-Експо 2021.

З 13 по 14 жовтня у Києві відбулась бізнес-виставка для мікро-, малих та середніх підприємств “Схід-експо 2021”, учасниками якої стали понад 70 підприємств зі сходу та півдня України: Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Про це повідомляє ХОДА.

Понад 100 павільйонів кампаній зі східних областей України пропонують свій товар гостям та учасникам «Схід-Експо 2021», – зазначає Торгово-промислова пкалата України на своєму офіційному сайті.

Фото: ХОДА, Схід-Експо 2021.

Метою заходу є сприяння розширенню ринків збуту та встановленню нових ділових зв’язків серед підприємців. Близько 100 компаній з Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей презентують свою продукцію на виставкових стендах, зокрема товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, сувенірна продукція, IT-розробки, інженерне обладнання, 3D-принтери тощо.

Крім традиційних презентацій безпосередньо на локації доступна й онлайн-виставка. Побачити різноманітні вироби та ознайомитись із асортиментом виробників можна на сайтах «Схід-Експо» та «Дія.Бізнес», де розміщені профілі близько 150 підприємств. Кожен профіль містить коротку описову інформацію про компанію, фото-та відеопрезентацію підприємства.

““Схід-експо 2021” – надважливий захід для підтримки місцевої економіки”, – зазначив заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко під час свого візиту на виставку.

Проєкт «Схід-Експо 2021» реалізується у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України. Захід організовано у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу та Посольства США в Україні.