У Комишанах через борги невідомий чоловік намагався підпалити авто іншого жителя села

21 Вересня 2021, 13:52

Подія сталася в с. Комишани. У поліцію звернувся місцевий житель із заявою, що невідомий підпалив його автомобіль «Фольксваген».

Про це повідомляють в Нацполіції.
Поліцейські з’ясували, що власник залишив автомобіль біля подвір’я для проведення ремонту та заміни деяких запчастин, а сам пішов на роботу. Через деякий час сусідка побачила, як палає бампер автомобіля. Жінка не розгубилась та самостійно загасила вогонь, після чого викликала власника. На землі біля автівки власник знайшов запальничку та пластикову пляшку із залишками бензину. Чоловік одразу викликав поліцію.
Поліцейські поспілкувалися з місцевими жителями з метою встановлення можливих свідків. Під час огляду місця події поліцейські переглянули камери відеоспостереження, які були встановлені на вулиці. На записах поліцейські побачили, як чоловік з пляшкою в руках підходить до автівки і підпалює бампер.
Під підозру потрапив 39-річний житель села, з яким у потерпілого були конфліктні відносини. Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що потерпілий нібито винен йому гроші і не віддає, тому він вирішив помститися.
За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі відділу №2 Херсонського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України “Умисне знищення або пошкодження майна”.