В Каховці ДСНСники врятували хлопця, котрий провалився у двометрову яму

27 Вересня 2021, 11:01

26 вересня о 16:52 до 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Каховка надійшло повідомлення від населення про те, що по вул. Купецькій впав у яму хлопчик 2011 року народження.

Про це повідомляють в ДСНС.
Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою висувної драбини спустились до ями, глибиною близько 2 м та витягнули дитину на поверхню, де одразу передали медичним працівникам. На щастя, хлопець не постраждав і після обстеження батьки забрали його додому.
Шановні батьки! Навчайте своїх дітей правилам безпеки життєдіяльності та знайте про місце перебування своєї дитини.
Як повідомлялось раніше, в Козачих Лагерях на приватному подвір’ї семирічна дівчинка впала у 15-метрову водозабірну свердловину, дно якої було практично сухе та піщане.
Крики дитини почули дорослі і одразу кинулись на порятунок. За попередньою інформацією, вдома була лише мати, тому саме сусід по вмонтованій трубі спустився на дно колодязя аби заспокоїти маленьку і знаходився  поряд з дитиною до приїзду рятувальників.
Вже надзвичайники за допомогою спеціальної мотузки та обладнання дістали спершу дівчинку, а потім і чоловіка. Видимих пошкоджень у дитини не було, вона жалілась лише на те, що болить ніжка.
Наразі дівчинка знаходиться у лікарні. За попередньою інформацією, у неї діагностовано відкритий перелом правої голені.