В Херсоні затримали особливо небезпечного злочинця

24 Вересня 2021, 14:56

На Херсонщині поліцейські чотири доби шукали особливо небезпечного зловмисника. Напередодні, 19 вересня, в одному з дачних кооперативів у м. Нова Каховка він вдарив чоловіка ножем у шию та зник у невідомому напрямку. Потерпілого доставили в лікарню, де його прооперували. Вчора, близько 14:00, оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції затримали підозрюваного в Корабельному районі міста.

Про це повідомляють в Нацполіції. 

Під час першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що до скоєного злочину причетний 39-річний уродженець Донецької області. Того дня, близько 12:00, він приїхав на автомобілі до 51-річного потерпілого на дачу. Під час розмови між чоловіками стався конфлікт, у ході якого гість вдарив господаря дачної ділянки ножем у шию та втік у невідомому напрямку.

Крім того, оперативники встановили, що підозрюваного розшукують колеги з Одеської області. Як з’ясувалось, до цієї події на рахунку зловмисника вже було вбивство, замах на вбивство, декілька розбійних нападів, вимагання та незаконне поводження зі зброєю й до цього часу він перебував у розшуку.

За нашою інформацією мова йде про уродженеця Донецької області Ільїна Дениса Григоровича, 21.09.1982 р.н. Його остання адреса проживання – с.Стара Некрасівка Одеської області.

Орієнтування з фотографіями зловмисника поширили у ЗМІ та соціальних мережах. Оперативники перевіряли кожну інформацію, отриману від небайдужих громадян. На передодні затримання поліцейські добу йшли слідом підозрюваного і вже вчора розшукали небезпечного зловмисника на території обласного центру в Корабельному районі. Фігуранта затримали на підставі ухвали суду.