В Херсоні чоловік через суд вимагав звільнити його від “чаклунства дияволом”

03 Вересня 2021, 13:08

27 липня поточного року Херсонським окружним адміністративним судом розлянуто позов чоловіка, який звинувачував інших осіб у “катуванні дияволом” та вимагав для них смертної кари.

Про це йдеться в ухвалі Херсонського адмінсуду. 

“Позивач звернувся до суду з позовом, у якому просив (мовою оригіналу, але виключаючи емоційні вирази та лайливі слова):

– зобов`язати Херсонський Міський Суд Херсонської Області відкрити цивільне провадження за моїм позовом проти… чаклунства дияволом!!!;

– зобов`язати Херсонський Міський Суд Херсонської області відкрити кримінальну справу проти банди… на підставі результатів розслідування МВС і засудити банду до вищої міри покарання – до смертної кари за всі злочини, які вони вчинили проти мене!!!”

Також позивач наголошував на тому, що злодії змусили його силою диявола жити в Криму та на Кавказі. 

“Ця, (банда – прим. ред.), яка катувала мою матір і мене дияволом, яка вкрала у мене 10 000 Доларів США, зацькувавши мене сатаною і погнавши жити в готелях в Криму і на Кавказі, де я витратив всю цю суму!!!”

У цій вимозі позивач вимагає до своїх кривдників застосувати вже менш радикальне покарання та обмежитись лише “посадивши винних на дуже тривалі терміни ув`язнення” замість смерті.

Також позивач звинувачує Бюро Технічної Інвентаризації Облдержадміністрації у крадіжці адреси його будинку та вимагає відкрити кримінальне слідство проти БТІ та його керівника за фабрикацію, фальсифікацію, підробку його документів.

Не задоволення своїх вимог херсонець означив як “кричуще порушення всіх міжнародних конвенцій з прав людини”.

Суд, не зважаючи на всі аргументи, постановив відмовити у відкритті провадження у адміністративній справі за позовом, а позовну заяву разом із усіма доданими до неї документами повернув позивачу.