“Слуги народу” визначились з кандидатом в Народні депутати від 184 округу

21 Вересня 2021, 11:40

Діючий Голова Херсонської обласної державної адміністрації Сергій Козир претендує на крісло Народного депутата України від 184 виборчого округу, що на Херсонщині.

“Політична партія «Слуга Народу» затвердила кандидата на довибори до Верховної Ради на виборчому окрузі № 184 у Херсонській області. Це відбулося на засіданні Політради партії у Києві. Учасники засідання підтримали кандидатуру Сергія Козиря одноголосно”, – йдеться в повідомленні із сторінки у Facebook цієї політичної сили. 

На довиборах по 184-му округу від «Слуги Народу» балотуватиметься очільник Херсонської ОДА

Сергій Козир на  керівних посадах області з вересня 2019 року. Він очолює ХОДА з 1 березня 2021 року.

До цього працював на різних посадах підприємств гірничовидобувної галузі Донецької області.

«Наприклад, місто Херсон – легендарний мостовий перехід через залізницю. Сергій Козир якраз координував цей проєкт Великого будівництва, і тут вже відкрита перша черга. Також ми розуміємо, що на Херсонщині розташована адмінмежа з АР Крим. Але саме за очільництва Сергія Козиря була впорядкована історія з будівництвом КПВВ, налагоджена робота ЦНАПу», – зазначив голова “Слуг” Олександр Корнієнко.

ЦВК призначила проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому округу № 184 на 31 жовтня, адже в березні 2021-го народний депутат від цього округу Ігор Колихаев склав свої повноваження.