Мінреінтеграції проведе в Генічеському районі соціологічні дослідження

25 Вересня 2021, 12:33

Відбулося засідання Тендерного комітету Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України щодо закупівель в рамках Угоди між міністерством та Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва, що діє від імені відділу з питань безпеки людини федерального департаменту закордонних справ та представленою Посольством Швейцарської конфедерації в Україні.

Дана Угода була підписана 24 червня 2019 року і передбачає реалізацію проєкту, яким заплановано проведення комплексних соціологічних досліджень в територіальних громадах м. Генічеськ Генічеського району Херсонської області та м. Старобільськ Старобільського району Луганської області.

Зокрема, буде визначено базові показники, які допоможуть краще зрозуміти вразливість, рівень соціальної згуртованості громад та визначити відповідні ризики виникнення конфліктів в громадах тощо.

На основі отриманих результатів будуть організовані діалогові заходи щодо зміцнення стійкості громад, які зазнали негативного впливу внаслідок збройної агресії РФ, щодо сприяння примиренню та зміцненню громадської безпеки.

Проєкт фінансуватиметься Урядом Швейцарської Конфедерації, його орієнтовна вартість 16000 швейцарських франків. Реалізація проєкту запланована до кінця 2021 року.

Тож, за результатами засідання Тендерного комітету, оголошено про початок тендерної процедури на платформі «Прозоро» щодо проведення комплексних соціологічних досліджень в межах зазначених громад.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 7 жовтня 2021 року. Старт тендерного аукціону в той же день.

Оголошена вартість – 412,874 тисячі гривень (ця вартість може бути зменшена в ході торгів).