В Херсоні злочинці викрали з кіоску 1000 пачок цигарок

06 Серпня 2021, 14:34

Двоє херсонців обікрали торгівельний кіоск на території міста. Зловмисники забрали гроші та цигарки. Поліцейські затримали підозрюваних, які намагалися втекти з викраденим. 

Про це повідомляють в Нацполіції. 

Працівники поліції з’ясували, що вночі зловмисники віджали металопластикові ролети, проникли у  кіоск, викрали звідти 3000 гривень та понад 1000 пачок цигарок. Оперативники швидко встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє херсонців 55-ти та 56-ти років, які раніше притягались до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Їх затримали неподалік від місця скоєння злочину, у них вилучили викрадене. Нині затримані перевіряються на причетність до інших подібних крадіжок, скоєних в обласному центрі за останній час.

Як розповів заступник начальника Херсонського районного управління поліції Андрій Коршун, нині зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання на строк від 3 до 6 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.