Представники делегації Верховної Ради України в ПАРЄ та іноземні парламентарі відвідали КПВВ “Каланчак” та КПВВ “Чаплинка”

25 Серпня 2021, 19:24

Учора, 25 серпня, у День Незалежності України, представники делегації Верховної Ради України в ПАРЄ та іноземні парламентарі ознайомились з роботою КПВВ «Каланчак» та КПВВ «Чаплинка», а також із функціонуванням ЦНАПу на тимчасовій адмінмежі.

Про це повідомляє ХОДА.

«Україна має надійних міжнародних партнерів у прагненні до миру та збереженні територіальної цілісності. І для нас є надважливим, щоб кримське питання було на порядку денному у Парламентської асамблеї Ради Європи», – зазначив голова облдержадміністрації Сергій Козир, котрий також відвідав КПВВ на адмінмежі..

Крім того, делегати долучилися до створення Алеї миру на КПВВ «Каланчак». Разом висадили дерева в рамках програми Президента України «Зелена країна» та глобальної екоініціативи Greening of the Planet.

Того ж дня, 25 серпня, представники делегації ВРУ в ПАРЄ також запланували зустріч з внутрішньо переміщеними особами з Криму та представниками кримськотатарського народу.

Як вже зазначалось раніше, ремонтні роботи на КПВВ “Чаплинка” продовжено до 15 вересня. До зазначеної дати пункт пропуску працювати не буде.