Новобранці Херсонського прикордонного загону склали присягу

13 Серпня 2021, 12:06

Фото: ДПСУ

Сьогодні, 13 серпня 2021 року, в управлінні Херсонського прикордонного загону привітали військовослужбовців, які нещодавно вступили до лав прикордонної служби та урочисто склали присягу на вірність народу України.

Про це повідомляє Херсонський прикордонний загін Держприкордонслужби України на своїй сторінці у Facebook.
Традиційно захід розпочався з виконання Державного Гімну України. Військовослужбовці урочисто присягнули сумлінно та чесно виконувати свій службовий обов’язок та ніколи не зрадити українському народові.
Керівництво прикордонного загону та ветерани-прикордонники привітали військовослужбовців із цією знаменною подією у їх житті, а військовий капелан загону благословив прикордонників та окропив свяченою водою.
Прикордонники продовжують набирати у свої ряди військовослужбовців за контрактом. Майже щодня до окремого регіонального центру комплектування звертається молодь з бажанням долучитися до почесної справи охорони державного кордону, адже прикордонник – престижна професія. Крім того, прикордонники-контрактники мають можливість кар’єрного зросту, вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України.
Усіх охочих вступити на військову службу до Херсонського прикордонного загону чекають за адресою:
м. Херсон, вул. Перекопська, 175.
Телефон для додаткової інформації: 099 6739943