На КПВВ “Каланчак” виявили автівку з бази розшуку “Інтерполу”

06 Серпня 2021, 13:18

На  КПВВ «Каланчак» прикордонники виявили викрадений LAND ROVER.
Про це повідомляють в ДПСУ.
5 серпня  до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» на автомобілі LAND ROVER прибув громадянин України, мешканець Києва, який направлявся з території окупованого Криму на материкову частину України. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що у відповідності до бази даних «Інтерпол» транспортний засіб був викрадений у 2014 році у Києві та перебуває у міжнародному розшуку.
По даному факту прикордонники проінформували Скадовський відділ Національної поліції та передали водія разом з автівкою правоохоронцям для проведення подальших слідчих дій.
Так, завдяки ефективній роботі прикордонників в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом власники отримують можливість повернути свої викрадені транспортні засоби.
Також повідомляється, що з  початку року, прикордонники Херсонського загону здійснили оформлення 392 тисяч осіб та 40 тисяч транспортних засобів.Через пункти пропуску для морського сполучення прослідували 43 тисячі осіб та 2881 судно, в пунктах пропуску для авіаційного сполучення прикордонники оформили 53 тисячі осіб та 452 літаки, а адмінмежу з ТОТ АР Крим перетнули 296 тисяч осіб та 37 тисяч автівок.