Мешканець Генічеська незаконно зберігав вогнепальну зброю

19 Серпня 2021, 13:48

Фото: Поліція Херсонської області.

Слідчими обласного главку поліції було скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м. Генічеськ, який незаконно зберігав вогнепальну зброю.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області.

У квітні поточного року під час санкціонованого обшуку в будинку 48-річного жителя м. Генічеськ поліцейські вилучили пістолет зі спорядженим магазином. Нині досудове розслідування завершене та обвинувальний акт скерований на розгляд суду.
Як повідомив начальник відділу слідчого управління ГУНП в Херсонській області Андрій Кобець, за вказаним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Проведеними експертизами було встановлено, що вилучений предмет є короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю – самозарядним пістолетом, виготовленим шляхом переробки ствола саморобним способом.
Наразі досудове розслідування закінчене. Обвинувальний акт затверджений обласною прокуратурою та направлений на розгляд суду. Чоловікові може загрожувати 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що днями на Херсонщині співробітники Національної поліції виявили чергову незаконну плантацію канабісу.