Херсонські прикордонники з початку року відмовили у в’їзді на територію України 84 росіянам

09 Серпня 2021, 17:19

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

З початку року, військовослужбовці Херсонського прикордонного загону відмовили у виїзді з території України 377 громадянам України та не пропустили на територію України 458 іноземців.

Про це повідомляють в ДПСУ.

У переважній більшості, дорослим громадянам України відмовляють у виїзді у зв’язку із закінченням терміну дії паспорта, а дітям – у зв’язку з відсутністю паспортних документів, або доручення одного з батьків.

Щодо іноземців, то, здебільше, їм відмовляють у в’їзді за незаконне відвідування тимчасово окупованих територій України, недійсні, або підроблені паспортні документи та у зв’язку із наявністю заборони на в’їзд на територію України.

Серед іноземців, яким прикордонники змушені були відмовити у в’їзді найбільше громадян Єгипту – 242, Російської Федерації – 84 та Сирії – 43.

Як повідомлялось раніше, з початку року, прикордонники Херсонського загону здійснили оформлення 392 тисяч осіб та 40 тисяч транспортних засобів.

Через пункти пропуску для морського сполучення прослідували 43 тисячі осіб та 2881 судно, в пунктах пропуску для авіаційного сполучення прикордонники оформили 53 тисячі осіб та 452 літаки, а адмінмежу з ТОТ АР Крим перетнули 296 тисяч осіб та 37 тисяч автівок.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року пасажиро- транспортний потік зменшився на 25 %.