Зловмисники поцупили 300 метрів телефонних кабелів у Високопіллі

16 Липня 2021, 13:11

Працівники відділення поліції №1 (смт. Високопілля) затримали трьох жителів Дніпропетровської області, які підозрюються у вчиненні крадіжки телефонних кабелів. Нині поліцейські встановлюють можливу причетність чоловіків до скоєння інших злочинів на території сусідніх населених пунктів. Також встановлюється сума збитків, завданих телекомунікаційній компанії.

Про це повідомляють в Нацполіції. 

Як інформує керівник територіального підрозділу поліції Сергій Курділов, трьох чоловіків затримали під час їх спроби втекти від правоохоронців на таксі.

Поліцейські перехопили автівку зі зловмисниками на виїзді з населеного пункту. У них вилучили понад 300 метрів вирізаного кабелю та знаряддя злочину (ножі, металеві кусачки, сокиру та ін.). Викрадений кабель та знаряддя злочину слідчі вилучили. Зловмисникам до 30 років,  усі вони жителі Дніпропетровської області та вже мали проблеми із законом за майнові злочини. 

Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.