В Херсоні правоохоронець затримав чоловіка, котрий стріляв у повітря з пістолета

29 Липня 2021, 14:17

У Херсоні по вулиці Комкова між двома чоловіками виник конфлікт. Під час словесної сварки один з них дістав предмет, схожий на пістолет, і зробив постріл вгору. Це побачив працівник поліції, який проходив неподалік. Правоохоронець миттєво відреагував, затримав зловмисника та викликав слідчо-оперативну групу. 

Про це повідомляють в Нацполіції. 

На місці поліцейські опитали учасників та свідків події. Попередньо встановлено, що між двома херсонцями виник конфлікт через мобільний телефон. Так, 36-річний чоловік на вулиці попросив у перехожого гаджет, щоб подивитись інформацію в інтернеті, але отримав відмову. Така поведінка обурила херсонця і він наніс чоловіку удар кулаком в обличчя. Щоб уникнути бійки, потерпілий почав тікати. В цей час зловмисник дістав предмет, схожий на пістолет, і зробив постріл вгору.

Зловмисник пояснив, що пістолет нібито придбав на одному з сайтів у мережі інтернет. Правоохоронці вилучили зброю та 5 набоїв, встановлюється їх походження, усе направлено на експертизу.

Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство».