Сімферопільська “Таврія” оголосила конкурс на посаду речниці прес-служби клубу

08 Липня 2021, 12:00

СК «Таврія» Сімферополь оголошує конкурс на посаду речниці прес-служби клубу.

Про це повідомляють на сайті команди.

Вимога до кандидатки:

  • Вільне володіння державною мовою;
  • Розвинуті soft skills;
  • Креативність;
  • Комунікабельність;
  • Гарна дикція;
  • Активний користувач соціальних мереж.

Буде плюсом наявність журналістської або філологічної освіти та любові до футболу.

Відео-резюме з тривалістю до 60 секунд надсилати на: (095) 22-36-586 (Viber, Telegram) або на пошту tereshenkoo@ukr.net.

Нагадаємо, що Сімферопольську «Таврію» було засновано у 1958 році на базі аматорської команди «Буревестник». Сучасну назву команда отримала у 1963 році і вже з нею розпочала свій шлях до еліти українського футболу. За наступні 20 років сімферопольці еволюціонували з провінційного клубу до міцного «середняка» Вищої ліги СРСР.

Злет «Таврії» припадає на кінець 80-х – початок 90-х років минулого століття, коли кримчани на рівних конкурували з ТОПовими українськими клубами. Перемігши в очному протистоянні київське «Динамо» на своєму полі, «Таврія» стає першим чемпіоном незалежної України, та першою командою, що презентує новоутворену державу на міжнародному рівні. Ставши володарем Кубка України в сезоні 2009-2010 років, клуб залишався в першому дивізіоні вітчизняного футболу.

Після незаконної анексії Кримського півострова, «Таврія» на деякий час припиняє своє існування, та відновлюється вже з новим складом в Бериславі Херсонської області.

Зараз команда базується в селі Мар’янівка, що в Каховському районі Херсонської області.