За вихідні адмінмежу з ТОТ АР Крим перетнуло більше 7 тисячі осіб

22 Червня 2021, 11:07

Протягом минулих вихідних, з 19 по 21 червня 2021 року, на КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» прикордонники Херсонського загону в обох напрямках оформили 7200 осіб та 383 транспортні засоби.

Про це повідомляють в ДПСУ.

18 громадянам України прикордонники змушені були відмовили у пропуску в бік тимчасово окупованого Криму через несправні паспортні документи та відсутність належно оформлених документів для виїзду дітей.

До адміністративної відповідальності за порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї військовослужбовці притягнули 11 осіб, які прямували через Крим з Російської Федерації до України.

Також, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» прикордонники виявили автомобіль «FORD» з невідповідністю ідентифікаційного номеру на рамі автомобіля та у реєстраційному документі транспортного засобу.

Про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах», прикордонники повідомили співробітників Національної поліції.

Нагадуємо, що роботу КПВВ «Чаплинка» тимчасово припинено за рішенням Голови Херсонської ОДА, а КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» працюють у штатному режимі.