ВСУ проведе масштабні навчання на адмінмежі з Кримом. Жителів Херсонщини закликають зберігати спокій

01 Червня 2021, 12:09

На полігоні у Скадовському районі Херсонської області пройдуть масштабні триденні навчання підрозділів протиповітряної оборони Збройних сил України. 

Про це повідомляють в ХОДА. 

“З 01 по 03 червня заплановано проведення комплексу навчань з силами і засобами протиповітряної оборони на Державному випробувальному полігоні Збройних Сил України у Скадовському районі Херсонської області.

Такі заходи вживаються з урахуванням необхідності у нарощуванні бойових спроможностей Збройних Сил України та з метою протидії існуючим викликам і загрозам національній безпеці.

Просимо жителів Херсонщини зберігати спокій та не піддаватися паніці”, – йдеться в повідомленні.

Нагдаємо, що наприкінці травня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області провела спеціальні антитерористичні навчання на об’єктах критичної інфраструктури області.

У тренуваннях, в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь співробітники регіонального Управління СБУ, Головного Управління СБУ в АР Крим, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Патрульної поліції, представники органів державної влади й місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.