Внаслідок ДТП поблизу Білозерки загинув велосипедист

29 Червня 2021, 19:58

28 червня, близько 20:15, на автодорозі біля с. Ромашкове. На місці ДТП поліцейські встановили, що 26-річний водій автомобіля «Toyota Camry» здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався попереду в попутному напрямку. В результаті пригоди велосипедист отримав травми, від яких загинув на місці. 

Про це повідомляють в Нацполіції.

Як розповів начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, за словами водія автівки, велосипедист, рухаючись по автодорозі, безпосередньо перед транспортним засобом раптово почав здійснювати маневр повороту ліворуч у бік с. Ромашкове. І в результаті сталося зіткнення. Загиблим виявився 65-річний житель с. Дніпровське.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Наразі слідчі обласного главку встановлюють всі обставини пригоди. Також поліція звертається до можливих свідків та очевидців з проханням надати наявну інформацію щодо ДТП у відділення поліції з обслуговування території Білозерської територіальної громади або зателефонувати за номером «102». Анонімність гарантується.