На Херсонщині відкриють філію “Артеку” – Гусєв

07 Червня 2021, 12:24

Колишній очільник Херсонської області, а нині Директор Концерну “Укроборонпром” Юрій Гусєв заявив про відкриття філії Міжнародного дитячого лагеря “Артек”. “Артек” річковий має з’явитися в Бериславському районі. 

Про це Гусєв повідомив на своїй сторіці у соцмережі.

“Минулого листопада за підтримки Президента України Володимира Зеленського ми з очільником Державного управління справами Президента України Ігорем Лисим підписали меморандум про створення на Херсонщині філії Міжнародного дитячого центру «Артек».
І вже в липні цього року «Артек Річковий» зустрічатиме дітей в Бериславському районі у нас в Херсонській області!
Хочу подякувати і керівнику Державного управління справами Ігорю Лисому, і голові Херсонської обласної державної адміністрації Сергію Козирю, і директору МДЦ «Артек» Сергію Капустіну, і вже колишньому голові районної ради Михайлу Бідному, і усім, хто допомагав та допомагає зробити цю дитячу мрію реальністю!” – йдеться в повідомленні.
Як доказ відкриття лагеря Гусєв опублікував буклети з описом нової установи. Згідно з буклетом, зміна у “Артеку річковому” триватиме біля двох тижднів. Вартість відпочинку для Вашої дитини коштуватиме Вам приблизно 10 тисяч гривень.