На чергові збори теоборони витратять ще 400 тисяч гривень з обласного бюджету

18 Червня 2021, 11:02

414 800,00 грн виділено з обласного бюджету на проведення зборів 124-ої окремої бригади територіальної оборони в Херсонській області.

Про це повідомляють на сайті в Херсонської  обласної ради.

“Збори  відбудуться вже у липні. Заплановано, що військовослужбовці вдосконалюватимуть навички стрілецької, тактичної, військово-інженерної та медичної підготовки. А також відпрацьовуватимуть зв’язок і обмін інформацією між системами управління, підвищать навички щодо захисту нашої території, об’єктів, комунікацій, налагодять взаємодію з іншими складовими сектору безпеки.

Впродовж навчальних зборів військовослужбовці будуть залучені до патрулювання блокпостів, населених пунктів разом із військовослужбовцями Національної Гвардії України, охоронятимуть стратегічні об’єкти і адміністративні будівлі тощо”, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що попередні збори територіальної оборони коштували державі більше 2 мільйонів гривень. Наші журналісти зафіксували участь у минулих зборах тероборони відверто проросійських політиків та активістів. Докладніше про це у матеріалі за посиланням.