Громади Херсонщини запрошують взяти участь у конкурсі від ПРООН

30 Червня 2021, 12:12

Метою Конкурсу є підтримка партнерських проєктів, які спрямовані на покращення доступу до якісних державних послуг (адміністративних, соціальних, медичних, освітніх) для всіх верств населення, особливо найбільш вразливих груп, а також соціально-економічному відновленню та сталому розвитку громад Херсонської області, що має сприяти підвищенню стійкості громад в умовах багатофакторної кризи та укріпленню довіри населення до місцевих, регіональних та національних органів влади.

Про це повідомляють в проєкті ПРООН в Україні.

До участі запрошуються громадські організації, що у партнерстві з владою та/або бізнесом об’єдналися з метою реалізації економічних і соціальних проєктів для посилення стійкості громад в Херсонській області.

Конкурс відбувається в рамках реалізації спільного проєкту ПРООН в Україні та Уряду Великої Британії, що фінансується через посольство Великої Британії в Україні, «Посилення стійкості громад в Херсонській області».

Участь в конкурсі пропозицій за посиланням: https://forms.gle/hWFLVtDdZekqm8Ut9

Конкурс фінансується Урядом Великої Британії через Британське посольство в Україні. Адміністрування грантового конкурсу покладається на ПРООН в Україні.

Сума наданого гранту буде варіюватися від 15 000 доларів США до 25 000 доларів США.

Заявник, від імені утвореного партнерства,  має забезпечити співфінансування у грошовій формі в розмірі не менше 20% від загального бюджету проєкту (у тому числі за рахунок внесків партнерів за рахунок коштів бюджетів всіх рівнів або позабюджетних коштів).

Відповідно до грантової угоди, організації-грантоотримувачу буде надано авансовий платіж у розмірі 80% на заплановану діяльність.

Фінальний транш у розмірі 20% буде надіслано організації-грантоотримувачу після звітування за проєктом, включаючи підтвердження усіх фінансових операцій.

Подробиці та умови конкурсу за посиланням.