Центр реінтеграції безхатченків просить про допомогу. На рахунках установи залишилось 26 гривень

30 Травня 2021, 13:32

Херсонський Центр реінтеграції безхатченків “Надія” вкотре звертається до городян за допомогою. На рахунках установи залишилось обмаль коштів. Фундатори Центра зазначають – приймуть від небайдужих херсонців будь – яку допомогу. 
Про це повідомляється на сторінці центру “Надія” у соцмережі.
“Друзі, ми дуже вдячні Вам за Вашу моральну підтримку: за десятки лайків, тисячі переглядів. Але на нашому рахунку зараз 26 грн.((( Цього ніяк не вистачить, щоб утримувати людей, які зараз знаходяться в Центрі. А вони, як завжди є: оформлюють документи, шукають роботу або чекають на пенсію. І в той же час пораються по господарству у Центрі, готують собі їсти, наводять лад на клумбах з квітами– тобто намагаються жити повноцінним життям і готуються повернутися в суспільство.
Допоможіть їм у цьому❗️
Ми не будемо вкотре розповідати Вам скільки доль ми врятували і продовжуємо це робити. Постійно годуємо, одягаємоі лікуємо. Двоє людей наразі відправили до лікарні: Ігор Мещеряков, про якого розповідали Вам вчора, і легендарна бабуся з вокзалу. Бабуся зараз після операції у хірургічному відділенні – про неї розповімо трошки пізніше. Кожен день насичений порятунком наших мешканців і тих, хто до нас звертається. Ми намагаємося врятувати якомога більше людей, але нам у цьому потрібна підтримка❗️
Ми вдячні кожному, хто нам допомагає Але останнім часом дуже мало пожертв(. Викручуємось як можемо. Але зараз ми зовсім виснажились((. І будемо дуже вдячні за матеріальну підтримку❗️ Наша карта ? Приватбанк 5363 5420 1245 5219 Лапицький В.О.
Також Ви можете підвозити продукти за адресою ?Херсон, пр.Сенявіна 25″.