Нацгвардійці Херсона затримали напівоголеного чоловіка з пакетом наркотиків поблизу Ботанічного саду

03 Травня 2021, 11:15

Проїжджаючи повз місцевий ботанічний сад, автопатруль помітив дивно одягнутого чоловіка. Він був з напівоголеним торсом та червоними рогами на голові. Правоохоронці прослідкували за громадянином і недарма, адже упіймали його “на гарячому”.
Чоловік з рогами, руками викопав з під дерева доволі вагомий пакунок з порошкоподібною речовиною схожою на “Солі”. Прибула на місце подій слідчо-оперативна група підтвердила, що у пакунку знаходиться близько 80 г речовини.
У четвер та п’ятницю, у районі Корабельної площі патрульні затримали двох осіб з білими кристалічними речовинами. У першому випадку, чоловік з ліхтарем шукав щось у кущах і знайшовши близько 15 г. підозрілих речовин був зупинений гвардійцями, його не врятувала навіть спроба втечі.
Наступного дня, патрульні затримали чоловіка на зупинці того ж району, він мав при собі близько 20 г порошку світлого кольору. Як зазначив громадянин у пакеті міститься “Фен”, який необхідний йому для можливості “розслабитися після роботи”.
Загалом за тиждень патрульні гвардійці вилучили близько 120 г підозрілих речовин, затримали жінку за крадіжку та повернули потерпілій майна на суму 1500 грн, а також 5 осіб затримали за нанесення легких тілесних ушкоджень. Зокрема, у всіх випадках на місце було викликано поліцію.