Херсонські Нацгвардійці склали присягу на вірність народу України

30 Травня 2021, 11:59

У військовій частині 3056 присягнули служити українському народові 22 військовослужбовця, серед яких 2 контрактника – хлопець та дівчина, а інші 20 – строковики призову І-2021.

Про це повідомляю прес-служба Військової частини 3056.

Навчальний збір, серед інших,  пройшла 20-річна херсонка Олександра Високос. Тепер дівчині залишилося ще менше до реалізації її давньої мрії. Як розповіла гвардійка, вона вже три роки обмірковувала ідею вступити до лав Нацгвардії.
“Коли я була на другому курсі Гідрометеорологічного технікуму, до нас з уроком мужності завітали офіцери з військової частини 3056 та розповіли багато цікавої для мене інформації. Нам тоді ще дали приміряти “специ” і чесно – мені сподобалось. Потім я багато думала про можливість служби після закінчення навчання. От пройшло три роки і я тут”- повідомила Олександра.
Дівчина заявила, що  отримує задоволення від того що робить . Хоча в недалекому минулому вона була цивільною людиною, але щодо дисципліни та стройової підготовки складнощів не має. Та якщо відверто – при першій можливості хоче спробувати вступити до Академії НГУ”.