Херсонські ДСНСники врятували собаку, що впала у колодязь

24 Травня 2021, 11:49

23 травня об 11:20 на номер Служби 101 м. Херсон зателефонувала стурбована жінка та повідомила про те, що по вул. 200 років Херсону її собака впала у відкритий люк каналізаційного колодязю.

Про це повідомляють в ДСНС.

 

За вказаною адресою виїхав черговий розрахунок аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС області. Надзвичайники за допомогою драбини дістались песика, який був на глибині більше 2 метрів. На щастя, води у колодязі не було.

Собака на прізвище Річ поводився спокійно та не пручався. Тваринку дістали з пастки і передали власниці. Жінка щиро подякувала рятувальникам за порятунок домашнього улюбленця.

Як повідомлялось раніше, 17 травня о 13:51 на номер Служби порятунку «101» м. Херсон надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхівки по вул. Кримській. На місце події було направлено три відділення 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 12 чоловік особового складу.

По прибуттю було встановлено, що горять домашні речі та холодильник в квартирі першого поверху. Гасіння пожежі ускладнювалось тим, що на усіх вікнах стояли решітки. Тож рятувальники за допомогою спецінструменту виламали одну з решіток на кухні, де саме й був осередок загорання.
Під час пожежі, що ліквідували о 14:36, надзвичайники врятували котика. Так як господарів вдома не було, тваринка подякувала своїм рятівникам обіймами.
Ймовірна причина загорання – коротке замикання електромережі.