Безпеку курортників на Херсонщині цього року пильнуватимуть майже дві сотні правоохоронців

26 Травня 2021, 14:47

З 12 червня розпочнуть свою цілодобову роботу 4 поліцейські станції на Арабатській Стрільці, в Залізному Порту, Хорлах та Лазурному.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив  ГУ Нацполіції у Херсонській області Олександр Прокудін.
“Плануємо відкрити пост поліції на о. Джарилгач та Бирючому острові, які останнім часом стали дуже популярні серед відпочивальників. Але остаточне рішення залежить від голів ОТГ, тож чекаємо на їх зважену відповідь.
До несення служби у курортних районах області щоденно залучатимуться 161 поліцейський (це без урахування приданих сил з інших регіонів). Також передбачено інші оперативно-запобіжні заходи забезпечення належного рівня публічної безпеки та порядку на курортах”, – йдеться в повідомленні.
Як повідомлялось раніше, у минулі вихідні на території однієї з баз відпочинку в с. Стара Збур’ївка стався конфлікт між двома компаніями відпочивальників. Сварка закінчилася бійкою та приїздом «швидкої допомоги» з поліцією. Поліцейські затримали двох зачинщиків та помістили їх в умови ізолятора тимчасового тримання. 
В суботу, 22 травня, близько 15:00 в чергову частину територіального підрозділу поліції м. Гола Пристань надійшло повідомлення від 56-річної жінки. Заявниця розповіла, що на території бази відпочинку у с. Стара Збур’ївка між відпочивальниками виникла сварка, яка переросла в бійку.