Зеленський відвідав позиції ЗСУ поблизу адмінмежі з ТОТ АР Крим. Херсонських журналістів на зутріч знову не запросили

27 Квітня 2021, 14:31

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції військовослужбовців на адміністративній межі з тимчасово окупованою Автономною Республікою Крим.

Про це повідомляють в ХОДА. 

Капітан Руслан Маришев ознайомив Главу держави з оперативною обстановкою та системою укріплень на адмінмежі з АР Крим.

На передовій позиції Володимир Зеленський оглянув бліндаж та окопи й коротко поспілкувався з військовослужбовцями, які несуть тут службу. Президент поцікавився рівнем забезпечення та умовами перебування бійців на позиціях.

«Ми сьогодні на Херсонщині. Бачимо наші позиції, перевіряємо готовність з точки зору техніки, наших бійців, наших бригад. Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії – технічний і психологічний. Це важливо для того, щоб розуміти: те, що війська відходять, не значить, що армія не повинна бути готовою до того, що може в будь-який момент бути повернення військ до кордонів нашої країни», – сказав Володимир Зеленський.

Херсонських журналістів на інспектування позицій з Президентом не запросили. Наразі в мережі немає жодного фото з сьогоднішнього візиту, що не може не дивувати, адже зображення нових укріплень на адмінмежі з Кримом були опубліковані Мінстерством оборони ще минулого тижня. 

Також повідомляється, що  у  Херсоні Президент проведе нараду щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримським півостровом, у Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Одеській та Миколаївській областях.

Представників ЗМІ до участі у зустрічі, аналогічно, не запросили.