Заступники послів Чехії та Словаччини відвідали КПВВ на адмінмежі з ТОТ АР Крим

29 Квітня 2021, 19:47

Заступник Посла Чеської Республіки в Україні Іржі Прецлік та заступник Посла Словацької Республіки в Україні Матуш Корби з постійним Представником Президента України в АР Крим Антоном Кориневичем із робочим візитом перебували на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

Про це повідомляють в ДПСУ.

У супроводі начальника штаба Херсонського прикордонного загону підполковника Владислава Кобилякова, заступники Послів та Представник Президента України в АР Крим відвідали КПВВ «Каланчак» та «Чаплинка», де ознайомились з інфраструктурою КПВВ, порядком здійснення прикордонного контролю осіб, ознайомилися з порядком функціонування КПВВ, умовами пропуску громадян через адмінмежу та роботою прикордонників в період дії карантинних заходів, умовами несення служби військовослужбовцями та мали змогу пройти шлях, який долають громадяни під час перетину адмінмежі.

“Під час візиту обговорили питання тимчасово окупованих територій АР Крим та м. Севастополя, залучення інвестицій задля розвитку аграрної та туристичної сфер”, – повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Постійний Представник Президента в АР Крим Антон Коріневич.