В Херсоні водій збив 10-річного хлопчика на пішохідному переході

21 Квітня 2021, 14:12

Сьогодні близько 12:05 на проспекті Ушакова водій автомобілю «Toyota» на пішохідному переході здійснив наїзд на хлопчика. З тяжкими тілесними ушкодженнями постраждалого госпіталізували в дитячу обласну клінічну лікарню. Наразі водій затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.  

Про це повідомляють в Нацполіції. 

На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 28-річний водій автомобілю «Toyota», рухаючись зі сторони залізничного вокзалу в напрямку центру міста, на перехресті проспекту Ушакова та провулку Комбайновий здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілого в тяжкому стані доставили в реанімаційне відділення дитячої обласної клінічної лікарні, де йому надається кваліфікована медична допомога.

Водій затриманий в порядку ст.208 КПК України. Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі поліцейські встановлюють усі обставини події.