Центр реінтеграції безхатченків закликає містян допомогти його мешканцям перед Великоднем

30 Квітня 2021, 17:35

Благодійний центр “Надія”, що займається реінтеграцією безхатченків та колишніх в’язнів, звернувся до небайдужих херсонців з проханням про допомогу його мешканцям перед святом Великодня. “Надіївці” будуть раді як благодійним пожертвам, так і просто смаколикам, що дозволять знедоленим відчути себе причасним до свята Воскресіння Христового. 

“Друзі, ми розуміємо, що всім зараз важко: карантин та інші складності. Але ж ми всі продовжуємо боротись за краще життя та допомагати змінювати наше місто, нашу область і нашу країну на краще. А Центр “Надія” продовжує допомагати знедоленим: годувати?, одягати?, лікувати?, оформлювати документи?, знаходити роботу: тимчасову і постійну, житло? та головне: допомагає своїм мешканцям знову відчути себе Людиною❗️? І потім стати здоровим членом суспільства❗️?
Подивіться на всі ці світлини: мешканці Центру “Надія” різні – багато немічних, є працездатні, але майже всі зайняті справами кожен день. Вони як мурахи роблять щось корисне для Центру чи свого життя. Просимо не забувати про них і на свята❗️ Підтримайте наш Центр❗️ Будемо вдячні за пожертви?, будемо раді смаколикам?? (особливо пасочкам), ну і звісно – раді привітанням та теплим словам❗️?
Наша ?карта Приватбанк 5363 5420 1245 5219 Лапицький В.О, наша адреса: Херсон, пр. Сенявна 25.
Страстна п’ятниця – важкий день. Але за ним обов’язково наступить ?Великдень Воскресіння Христового❗️ З чим наперед Вас вітаємо і сподіваємося, що в центрі Надія теж буде справжнє   свято!”, – повідомляють засновники центру “Надія” у соцмережах.