Прикордонники виявили особу, що намагалась перетнути адмінмежу з ТОТ АР Крим по підробленому документу

20 Квітня 2021, 16:27

До контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чонгар» в пішому порядку прибула громадянка України, яка направлялася до тимчасово окупованої території. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що пред’явлений громадянкою паспорт містить ознаки підробки.

Про це повідомляють в ДПСУ.

Вилучений паспортний документ та громадянку прикордонники передали представникам Генічеського відділу Національної поліції та направили повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів, печаток, штампів».

Далі справою займаються правоохоронці.

Як повідомлялось раніше, лише за 14 квітня під час перевірки документів в КПВВ «Каланчак» та в КПВВ «Чонгар» прикордонники виявили 12 громадян України, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Всі вони незаконно потрапили до тимчасово окупованого Криму з території Російської Федерації через Керченський міст.
Прикордонники притягнули порушників до адміністративної відповідальності за статтею 204-2 КУпАП та наклали штраф на загальну суму 20 тисяч 400 гривень.