Нацполіція Херсонщини виявила наркопритон у помешкні однієї з городянок

30 Квітня 2021, 18:13

В Херсонське районне управління поліції звернулись жителі приватного сектору. Вони повідомили, що в будинку їх сусіди, можливо, вживають наркотики. 

Про це повідомляють в Нацполіції. 

Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Херсонській області з’ясували, що в будинку проживає 40-річна жінка, яка вживає наркотики та раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

В ході санкціонованого обшуку на території її домоволодіння поліцейські виявили: дві металеві ємності з залишками наркотичної речовини, три медичні шприци з наркотичною рідиною, 13 пігулок невідомого походження, 6 поліетиленових пакетиків з залишками психотропної речовини, електронні ваги, ангідрид оцтової кислоти  та 3 скляні ампули з прозорою рідиною. Усе вилучене та направлене на експертизу.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 311 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів».