Нацгвардія в Херсоні виявила та затримала “закладників”

16 Квітня 2021, 13:02

Увечері 16 квітня у Суворовському та Дніпровському районах Херсона автопатрулі військової частини 3056 виявили осіб з підозрілими речовинами.
У першому випадку патрульні помітили громадянина, який копирсався у зелених насадженнях поблизу міської лікарні ім. Тропіних. В ході спілкування та поверхневого огляду правоохоронці встановили, що чоловік намагався приховати згорток з ймовірно наркотичними речовинами.
Тим часом, поблизу комплексу “Чайка”, що по вулиці 28-ї армії, увагу автопатруля привернули чоловіки, які щось шукали звіряючи рух зі своїм смартфоном. Знаючи, що дана місцевість досить популярна серед місцевих “закладників”, гвардійці перевірили документи затриманих осіб та за проханням показати вміст кишень, виявили згорток з білою речовиною, схожою на заборонені “Солі”.
В обох випадках підозрілих громадян передано прибулим на місця подій співробітникам поліції для подальших дій.
Херсонські нацгвардійці ведуть активну діяльність щодо виявлення та перешкоджання діяльності так званих “закладників”.
Так, 9 квітня на території Центрального автовокзалу та на сусідній вулиці  автопатруль військової частини 3056 виявив двох осіб з підозрілими речовинами. У першому випадку громадянин намагався приховати згорток вагою близько 15  г з білою речовиною, схожою на заборонені “Солі”. При поверхневій перевірці іншої особи було вилучено згорток з порошком синтетичного походження близько 20 г. В обох випадках затриманих передано слідчо-оперативній групі для подальших дій.