На Херсонщині учні 5-10 класів продовжать навчатися дистанційно

29 Квітня 2021, 20:37

Відповідно до рішення регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, органам місцевого самоврядування рекомендовано продовжити до 11 травня 2021 року дистанційну форму навчання для учнів 5-10 класів закладів загальної середньої освіти.

Про це повідомляють в ХОДА.

Наразі заборонено відвідування закладів позашкільної освіти та проведення в закладах освіти батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а також групових екскурсій та поїздок.

Керівникам закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти рекомендовано забезпечити освітній процес з використанням дистанційної або змішаної форм навчання.

У протоколі засідання ТЕБ зазначено:

Рекомендувати головам міських, селищних, сільських рад:

  •  Продовжити до 11 травня 2021 року дистанційну форму навчання дляучнів 5-10 класів закладів загальної середньої освіти.
  •  Заборонити відвідування закладів позашкільної освіти та проведення в закладах освіти батьківських зборів, гуртків, факультативів, спецкурсів, а такожгрупових екскурсій та поїздок.
  • Рекомендувати керівникам закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти забезпечити освітній процес з використанням дистанційної або змішаної форм навчання.
  • Управлінню освіти і науки обласної державної адміністрації довести цей протокол до керівників закладів загальної середньої, професійної (професійнотехнічної), фахової передвищої, вищої освіти області.